DAÜ Eczacılık Fakültesi üyesi tarafından koordine edilen yayınlanmış çalışma, 2020-2021 yılıda Wiley yayınları arasından en çok atıf alan makale oldu

DAÜ Eczacılık Fakültesi üyesi tarafından koordine edilen yayınlanmış çalışma, 2020-2021 yılıda Wiley yayınları arasından en çok atıf alan makale  oldu
Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2022, Salı

DAÜ Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayrettin Ozan Gulcan, ana koordinatör olarak yürüttüğü yayımlanan çalışma 2020-2021 yılı Wiley yayınları arasında en çok atıf alan makale oldu.

Çalışma başlığı 'Synthesis, Characterization, Molecular Docking, and Biological Activities of Some Natural and Synthetic Urolithin Analogs' olan bu makale Chemistry & Biodiversity dergisinde 2020 yılında yayımlandı. Kısa süre içerisinde makaleye öz atıf olmadan 3 atıf yapılmıştır.

Doç. Dr. Hayrettin Ozan Gulcan ve çalışmaya katkı koyan çalışma arkadaşlarını bu onurlu başarılarından doları tebrik ederiz.