Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, EMU Kültür, Spor ve Sanat Günleri'nde öğrencilerin Başarılarını Kutluyor

Yayınlanma Tarihi: 8 Haziran 2023, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, EMU Kültür, Spor ve Sanat Günleri'nde yer alan Elaheh Ashrafian Bonab, Mahdi Hassanzadehbarani, Aref Hassanzadehbarani ve Seyedeh Zahra Mofidi adlı öğrencilerin başarılarını gururla kutluyor.

EMU Kültür, Spor ve Sanat Günleri'nde dikkate değer becerilerini sergileyen bu dört olağanüstü öğrenci, üniversitenin canlı topluluğunda unutulmaz bir iz bıraktı.

Elaheh Ashrafian Bonab , Aref Hassanzadehbarani ve Mahdi Hassanzadehbarani'nin güçlü işbirlikleri ve sarsılmaz kararlılıkları, çim voleybolunda olağanüstü başarılara imza atarak birincilik unvanını gururla kazandı. Takım ruhları ve durmaksızın süren hırsı izleyicileri büyülerken, şampiyonlukları kesinleşti.

Bu arada, Elaheh Ashrafian Bonab ve Seyedeh Zahra Mofidi, tenis kadınlar çiftler kategorisinde olağanüstü bir yetenek sergileyerek ikincilik elde etti. Turnuva boyunca gösterdikleri mükemmel koordinasyon ve kusursuz teknikleriyle dikkat çeken bu başarılı sporcular, hak ettikleri övgüyü aldılar.

Ayrıca, Elaheh Ashrafian Bonab, Mahdi Hassanzadehbarani ile birlikte tenis karışık çiftler kategorisinde mücadele ederek olağanüstü yeteneklerini ve azimlerini gösterdiler ve sonunda alkışlanacak bir ikincilik elde ettiler.

Bu olağanüstü başarılar, sadece Elaheh Ashrafian Bonab, Mahdi Hassanzadehbarani, Aref Hassanzadehbarani ve Seyedeh Zahra Mofidi'nin büyük yeteneklerini ve özverilerini sergilemekle kalmaz, aynı zamanda Doğu Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde dostluk ve centilmenlik ruhunu yansıtır. Tüm fakülte, bu özel öğrencileri hak ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki başarılarını dört gözle bekliyor.