Kronik Sıkıştşrma Yaralanması Modelini Başarıyla Yönetmek

Yayınlanma Tarihi: 8 Haziran 2023, Perşembe

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eczacılık Fakültesi, değerli bir fakülte üyesi ve Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde doktora öğrencisi olan Nardin Sedghizadeh'in olağanüstü başarılarını gururla kutlamaktadır. Nardin, Anadolu Üniversitesi Deney Hayvanı Laboratuvarı'nda kazandığı değerli pratik deneyimlerle birçok farklı teknikte büyük başarılar elde etmiştir.

Nardin'in özverili çalışmaları ve azmi sayesinde, Von Frey sıcak plaka testi ve kronik sıkıştırma yaralanması modeli gibi farklı yöntemleri başarıyla uygulama becerisini göstermiştir. Bu tekniklerdeki uzmanlığı o kadar ilerlemiştir ki artık bağımsız bir şekilde uygulayabilmektedir.

Nardin'in bu karmaşık prosedürleri gerçekleştirme yeteneği, olağanüstü becerileri, bağlılığı ve bilimsel sezgisiyle bağdaştırılmaktadır. DAÜ Eczacılık Fakültesi, Nardin'in başarılarını kutlamakta ve ilaç araştırmaları alanına yaptığı değerli katkılar için onu takdir etmektedir.